Van Frietje van Pietje tot Eethuis

Frietje van Pietje. De friettent waar menig arbeider sinds 1986 in hun pauze terecht konden voor een snelle hap of een heerlijke bal gehakt. In 2007 deze werd deze zaak overgenomen door R van Dijk. Het werd omgedoopt tot Ujes Eethuis. 

Sinds december 2018 is Danny van den Bungelaar de eigenaar. Hij gaf de onderneming de naam Brabants Lekkerste Eethuis.  Tevens was hij eigenaar van het populaire Cafetaria Brabants Lekkerste in het centrum van Uden. Met het uitbreken van Corona werden beide zaken samengevoegd in het pand op de Handelslaan, om krachten te bundelen. 

 

Onze zaak

Bij Brabants Lekkerste Eethuis kun je iedere dag tot 20.00 uur terecht voor lunch en diner. Heerlijke warme en koude belegde broodjes, goed gevulde maaltijdsalades, uitsmijters, malse black Angus burgers en complete maaltijden horen tot het assortiment. Bekijk hier onze menukaart. 

Wij werken voor bezorging en afhaal met een online bestelsysteem, wat u kunt vinden op onze Home pagina

U kiest de gewenste afhaal- of bezorgtijd en wij zorgen er voor dat de bestelling op de afgesproken tijd klaar staat in de zaak of wordt geleverd bij u aan de deur door 1 van onze vliegensvlugge bezorgers.

Zo makkelijk kan het zijn!

Bedrijven kunnen bij ons ook op rekening bestellen indien dat wenselijk is. Handig wanneer u uw medewerkers of zakenpartners wilt voorzien van een lunch of maaltijd. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar info@brabantslekkerste.nl 

Graag tot ziens bij Brabants Lekkerste Eethuis